Skip to main content Skip to search
Javastraat 3 2585 AA Den Haag
Dagelijks van 8:30 tot 17:30 uur
070 – 310 51 10
info@ibconsult.nl

Diensten

ZORG

Een ongevallenverzekering, uitvaartverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hier denkt u natuurlijk liever niet over na. Bekijk wat wij bij IB Consult B.V. kunnen doen om u hierover te ontzorgen.

VERMOGEN

Wilt u uw geld gewoon laten groeien op een renterekening of wilt u uw geld ‘beleggen’ in vastrentende fondsen? IB Consult B.V. is uw ideale partner om te komen tot de meest profijtelijke spaarrekening!

SCHADE

Schade is altijd vervelend, ongeacht de oorzaak of wiens schuld het is. Met een goede verzekering en hulp van IB Consult B.V. kunt u erop vertrouwen dat de zaak goed en snel wordt afgehandeld.

INKOMEN

Gedurende uw werkzame jaren bent u verzekert van een vast inkomen. Wat heeft u al nagedacht over uw inkomsten in de toekomst en tijdens uw pensioen? IB Consult B.V. helpt u graag mee denken.

FINANCIËLE PLANNING

Bij financiële planning gaat het om een integraal advies, waarin zakelijk en privé als één geheel gezien worden. Alle financiële aspecten van uw leven worden dus meegenomen.

ECHTSCHEIDING

IB Consult, is zeer deskundig en breed ervaren in de bemiddeling in geval van scheiding. De opgebouwde expertise zit vooral in de sterke combinatie van hoogwaardige financiële kennis en het benutten daarvan in de scheidingsmediation.

LEVENS VERZEKERING

Met een levensverzekering zorgt u voor aanvullende inkomsten in een periode dat u dat nodig heeft. Of u krijgt een bedrag in één keer uitgekeerd.

VOLMACHT

Volmacht Samenwerking volmachtbedrijf
Wij werken samen met Centraal Nederlands Adviesbureau BV (CNA).