Skip to main content Skip to search
Javastraat 3 2585 AA Den Haag
Dagelijks van 8:30 tot 17:30 uur
070 – 310 51 10
info@ibconsult.nl

Zorg

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering keert in principe alleen uit na een ongeval waardoor lichamelijk letsel is ontstaan. Dat is in ons hedendaagse verkeer helaas een veel voorkomend beeld. Toch is het raadzaam u voor het afsluiten van een ongevallenverzekering goed te laten adviseren. In een aantal gevallen is het afsluiten van een arbeidsongeschiktheids- of levensverzekering namelijk eerder aan te bevelen. IB Consult B.V. helpt u met een passend advies op weg. Voor doorgewinterde amateursporters valt een ongevallenverzekering bijvoorbeeld te overwegen. Veel van de tijdens het sporten opgelopen schade valt tenslotte ook onder de dekking van de ongevallenverzekering!

Uitvaartverzekering

Het is ongetwijfeld niet het meest plezierige onderwerp om over na te denken, toch is het zaak eens goed stil te staan bij uw persoonlijke uitvaart. Op welke wijze wilt u dat uw uitvaart wordt geregeld? Een goede uitvaartverzekeraar respecteert uw laatste wens. IB Consult B.V. kan u daarbij behulpzaam zijn.

 

Zorgverzekering

Het zal u niet ontgaan zijn dat een groot deel van de zorgverzekeraars inmiddels de premies voor de nieuwe ziektekostenverzekeringen bekend hebben gemaakt.

Welke keuze maakt u? Kiest u voor een natura-polis, waarbij u zorg af dient te nemen bij een aantal gecontracteerde zorgverleners, of kiest u voor een restitutie-polis, waarbij u de vrije keuze heeft voor een zorgverlener? Kiest u er voor om alle zorgkosten vergoedt te krijgen of kiest u voor een beperkte(re) dekking? Heeft u kinderen die meeverzekerd moeten worden? Bent u gezond of bestaan er reeds medische klachten? Allemaal keuzes die van invloed zijn op de premie en op de keuze van de juiste zorgverzekeraar. Door het grote aantal aanbieders en de variëteit aan producten kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet!