Skip to main content Skip to search
Javastraat 3 2585 AA Den Haag
Dagelijks van 8:30 tot 17:30 uur
070 – 310 51 10
info@ibconsult.nl

Over ons

Kennis en ervaring voor een persoonlijk en deskundig advies

De adviseurs van IB Consult zijn vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring in het geven van advies en in de bemiddeling van financiële producten. We onderscheiden ons door persoonlijk advies, waarbij we sterk rekening houden met uw financiële wensen. Het adviesgesprek is meestal bij ons op kantoor, maar desgewenst ook bij u thuis of op uw werk. Tijdens het adviesgesprek komen uitvoerig uw wensen en uw mogelijkheden aan de orde en bekijken we de mogelijkheden die op dit moment beschikbaar zijn op de markt. Ons uitgebreide advies stelt u in staat om een doordachte keuze te maken.

IB staat voor inkomens bescherming, wij vinden het onze taak u te wijzen op de inkomensrisico’s en u te attenderen op mogelijke oplossingen!

Privacy

Wij van IB Consult vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Hierbij houden wij ons aan de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Hieronder treft u onze privacykaart en onze privacystatement aan.

ONS TEAM

johnkroon

John Kroon

John behaalde de diploma’s op het gebied van assurantiën, pensioenen, financiële planning, hypotheken, vermogensbeheer. Hij is vanaf 1974 werkzaam binnen de branche van de financiele dienstverlening in verschillende functies zoals adviseur, manager en directeur/ondernemer. Hij houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met  zeilen en bridge. Zijn favoriete vakantiebestemming is Andalusië in Spanje.

Specialiteiten:
Hypotheken (Erkend hypotheekadviseur) Financiële planning, Pensioenadvies, Ondernemersadvies, Schadeverzekeringen Particulier en Bedrijven.

Diploma’s:
WFT diploma’s: Vermogen, Hypothecair krediet en Consumptief krediet, Assurantie A, Erkend Hypotheekadviseur SEH, Pensioenpraktijk 1 en 2, Beleggen Particulieren, Beleggen Particulieren NIBE.

arievdtop

Arie van den Top

Arie studeerde Bedrijfskunde en behaalde diploma’s op het gebied van bedrijfskunde, marketing, assurantiën, financiële planning, hypotheken, vermogensbeheer en Mfn-mediation. Gedurende 30 jaar heeft hij gewerkt in de financiële dienstverlening als adviseur, manager, mediator en directeur/ondernemer. In zijn vrije tijd houdt hij van tennis, golf, motorrijden, wandelen en muziek.

Specialiteiten:
Hypotheken (Erkend Hypotheekadviseur) Financiële planning, Financial Life Planning, Pensioenadvies, Ondernemersadvies, Schadeverzekeringen Particulier en Bedrijven. Scheidingsmediator.

Diploma’s:
WFT Vermogen, Inkomen, Hypothecair krediet, Consumptief krediet, Schade, Schade bedrijven en Zorg, Erkend Hypotheekadviseur SEH, Bedrijfskunde (HBK), Beleggen Particulieren NIBE, Nima A, Register Mediator Mfn.

marjoleinkroon

Marjolein Kroon

Marjolein studeerde Fashion Management  aan de Hogeschool van Amsterdam. Ondanks haar interesse in textiel, heeft Marjolein een passie voor cijfers. Ze is vanaf 2010 werkzaam bij IB Consult en staat bekend als een ambitieuze doorzetter, waarbij optimisme en service bij haar hoog in het vaandel staan. In haar vrijetijd houdt ze van yoga, dansen, reizen en veel gezelligheid!

Specialiteiten:
Hypotheken (Erkend hypotheek adviseur), financiële planning, levensverzekeringen, kredieten, schadeverzekeringen.

Diploma’s:
WFT; Hypothecair krediet, Consumptief krediet, Vermogen, Schade,  Erkend Hypotheekadviseur (SEH), HBO (Fashion Management), Nima A & Nima B

madelon

Madelon Treffers

Madelon studeerde MBO sociale Dienstverlening en ronde haar opleiding  Secretaresse Nederlands af. Zij is al enige jaren werkzaam als commercieel binnendienstmedewerkster in de financiële dienstverlening.  Zij ondersteunt de adviseurs en zorgt voor de afhandeling van de diverse administratieve  processen.

In haar vrije tijd; fietst, leest, danst, wandelt en reist ze graag.

Specialiteiten:
complete administratieve proces rondom hypotheken.

Diploma’s:
Secretaresse opleiding; WFT basis adviseur en WFT consumptief krediet, WFT Hypothecairkrediet (i.o).

Pasfoto HR

Robbert Niese

Robbert is opgeleid als jurist aan de Universiteit Leiden. Na zijn afstuderen in 2013 is hij aan het werk gegaan binnen de financiële dienstverlening, aanvankelijk gedetacheerd bij o.a. Florius en Aegon. Sinds januari 2018 is hij adviseur bij IB Consult. Hij houdt ervan mensen bij te staan in het nemen van financiële beslissingen. In zijn vrije tijd is Robbert bezig met muziek, koken en lezen.

Specialiteiten:
Hypotheken, levensverzekeringen, financiële planning.

Diploma’s:
WFT Hypothecair krediet, vermogen, schade particulier & zakelijk, inleiding zakelijke kredietverlening (NIBE), Master Burgerlijk recht (Universiteit Leiden).